Baaij Fresh wit 300

De Proeverij, van een verjaardag tot en met een bruiloft voor 200 gasten

Bruiloft

In De Proeverij kunt u ook uw complete bruiloft vieren. De Proeverij ligt in het centrum van Lisse vlakbij het gemeentehuis. Na ontvangst van uw gasten kunnen wij koffie, thee en een heerlijk gebakje serveren. 

Als u wilt trouwen in het gemeentehuis van Lisse kunt u dat te voet doen, waarna u weer lopend terug kunt naar de Proeverij.

Na de huwelijksplechtigheid kunnen wij een uitgebreide lunch verzorgen, wij hebben hiervoor meerdere arrangementen. Wilt een kerkelijke inzegening dan zijn er ook een aantal kerken op loopafstand van De Proeverij. Voor de dag- en avondgasten kunnen wij verschillende arrangemanten aanbieden. Van een binnen barbecue, lopend buffet tot en met een compleet diner. Aansluitend kunt u ook uw feest vieren in de grote zaal.

Bedrijfsfeest

Wilt u binnenkort een bedrijfsfeest organiseren? Dan kunt u prima terecht in De Proeverij. Of het nu om een formeel bedrijfsfeest gaat, een presentatie voor het komende jaar of een culinaire dag of avond. Wij kunnen bijna alles voor u regelen. Van ontvangst van uw gasten tot een compleet verzorgde middag of avond. Ook is het leuk om bijvoorbeeld te beginnen met een workshop met één van onze koks. Of wat dacht u van een binnen barbecue of een mooi buffet?

Ook voor een vergadering hebben wij een mooie zaal.

Binnen Barbecue

In de proeverij kunt u uitstekend binnen barbecueën. Wij beschikken over een grote barbecue in het midden van de zaal met een professionele afzuiginstallatie. Er zijn verschillende arrangementen voor de binnen barbecue. Wij kunnen deze met een barbecue-kok verzorgen, maar uiteraard kunt u er ook voor kiezen om zelf achter de barbecue te gaan staan.

Ontbijt arrangementen

In de Proeverij hebben wij diverse ontbijtarrangementen. Uiteraard kunt u ook uw eigen arrangement samenstellen. Hieronder een aantal voorbeelden vanaf 25 personen. Kleinere groepen in overleg.

 

Lunch arragementen

Wilt u lekker lunchen in De Proeverij? Wij hebben een aantal heerlijke lunches voor u samengesteld, uiteraard kunnen wij deze geheel naar wens voor u aanpassen.

Buffet arrangementen

Wij kunnen u verschillende buffetten aanbieden. Geheel verzorgd en allemaal met verse ingrediënten uit eigen keuken. De buffetten worden verzorgd door Baaij Catering. Dan weet u zeker dat alles tot in de puntjes is verzorgd!

Live Sushi Class

Bruiloft, feestje, receptie of andere bijeen- komst? Wij komen graag live sushi rollen! Verser dan vers, precies zoals je sushi hoort te eten.

Vergader arrangement

Ook voor een vergadering kunt u De Proeverij afhuren. In onze kleine zaal kunt u uitstekend in alle rust vergaderen.
Deze zaal is van alle gemakken voorzien en u kunt ook gebruik maken van ons draadloos netwerk.

Wat mogen wij voor u betekenen?

BAAIJ FRESH

Kanaalstraat 57
2161 JC Lisse
T: 0252 417299
E: info@baaijfresh.nl
W: www.baaijfresh.nl

Openingstijden

maandag
21 January
08:00 - 19:00
dinsdag
22 January
08:00 - 19:00
woensdag
23 January
08:00 - 19:00
donderdag
24 January
08:00 - 19:00
vrijdag
25 January
08:00 - 19:00
zaterdag
26 January
08:00 - 18:00
zondag
27 January
Gesloten

BaaijFresh 019

Als het iets lekkerder mag zijn!

Webdesign & Fotografie door Keurweb.nl