Voor al uw evenementen op locatie
Van belegde broodjes tot een compleet diner
Vlees, vis en maaltijden uit eigen keuken
Voor feesten tot 1000 personen
Wij verwennen uw gasten
Compleet met bediening
Previous slide
Next slide

Baaij Catering

Wij zijn voor u de catering specialisten in zowel de organisatie als de verzorging van alle privé en/of zakelijke evenementen op locatie. Wat u ook wenst; een romantisch samenzijn in kleine kring of een zakelijk ontvangst voor duizend gasten, Baaij-Catering geeft een bijzondere ‘personal touch’ aan het geheel.

voor al uw culinaire hoogtepunten

Catering met smaak van de hoogste kwaliteit en professionele service. Wij hebben aandacht voor u en uw relaties. Gedurende het gehele proces van voorbereiding en planning staan integriteit en betrouwbaarheid bij ons hoog in ons vaandel. Wij zien het als een uitdaging om uw exclusieve persoonlijke wensen om te zetten in een onvergetelijke ervaring voor u en uw gasten

Kwaliteit en ervaring zijn gebundeld en geworden tot een professionele cateringorganisatie met een verzorgingsgebied dat heel Nederland omvat. Zowel besloten- als grote publiekscaterings zijn bij Baaij-Catering in vertrouwde handen.

Buffetten

Onze buffetten zijn ook geschikt voor kleinere gezelschappen die lekker en gemakkelijk willen eten. Heeft u bijvoorbeeld een verjaardag, of een feestje met vrienden bij u thuis? Verwen ze eens met diverse lekkernijen van ons buffet, altijd een succes!

Evenementen

Naast catering organiseren en verzorgen wij ook complete partyservice tijdens evenementen en bedrijfsfestiviteiten. Ieder evenement vraagt weer om een andere aankleding, materiaalgebruik en kleurstelling.

Meubilair, tenten, glaswerk en servies, apparatuur, vermaak voor de kinderen, verlichting en geluid, tafellinnen, sfeerdecoraties enz. Alles ongeacht de grootte van uw gastenlijst is mogelijk. Een tent voor 50 of een overkapping voor 1500 gasten, disposables of tafeldecoraties met trendy uitstraling, Baaij-Catering heeft voor alles een geschikte oplossing. Wanneer wij uw catering mogen verzorgen, organiseren wij graag ook al deze zaken voor u. Voor u een zorg minder, voor ons een uitdaging! 

Drankenservice

Baaij-Catering kan binnen het complete cateringpakket ook al uw dranken verzorgen. Frisdranken, wijnen en bier. Van koffiezetapparaat tot koffiecontainer. Van flesje tot fust, van tafelmodel tapinstallatie tot een compleet meubel met tap.

Verhuur

Baaij-Catering verhuurt voor zowel de zakelijke als particuliere markt bijna alles voor feesten en partijen. Van servies, glaswerk en partytenten tot meubilair, en alles voor scherpe tarieven.

Seizoen- en themaparty’s

Al onze buffetten, gerechten en fingerfood bestaan uit culinaire hoogstandjes. Onze koks bereiden al deze nationale en internationale creaties met passie voor hun vak. Baaij-Catering denkt in alle vormen van feestelijke gebeurtenissen met u mee en heeft alles in huis om deze momenten en bijeenkomsten tot een succes te maken!

Haringparty’s

Baaij-Catering verzorgt het hele jaar haringparty’s voor particulieren en bedrijven. De beste haring schoongemaakt op een Oud-Hollandse haringkar al of niet in combinatie met een diversiteit aan warme en koude culinaire hoogstandjes. Ook hier krijgt u creativiteit en kwaliteit voor een scherpe prijs. 

Heeft u vragen over onze catering of heeft u al een datum? Bel me gerust..

Ad Baaij