Baaij Fresh wit 300

Baaij-Catering, voor al culinaire hoogtepunten

Baaij Catering

Wij zijn voor u de Cateringspecialisten in zowel de organisatie als de verzorging van alle privé en/of zakelijke evenementen op locatie. Wat u ook wenst; een romantisch samenzijn in kleine kring of een zakelijk ontvangst voor duizend gasten, Baaij Catering geeft een bijzondere ‘personal touch’ aan het geheel.

Catering met smaak van de hoogste kwaliteit en professionele service. Wij hebben aandacht voor u en uw relaties. Gedurende het gehele proces van voorbereiding en planning staan integriteit en betrouwbaarheid hoog in ons vaandel. Wij zien het als een uitdaging om uw exclusieve persoonlijke wensen om te zetten in een onvergetelijke ervaring voor u en uw gasten

Kwaliteit en ervaring zijn gebundeld en geworden tot een professionele cateringorganisatie met een verzorgingsgebied dat heel Nederland omvat. Zowel besloten- als grote publiekscatering zijn bij Baaij Catering in vertrouwde handen.

Buffetten

Onze buffetten zijn ook geschikt voor kleinere gezelschappen die lekker en gemakkelijk willen eten. Heeft u bijvoorbeeld een verjaardag, of een feestje met vrienden bij u thuis? Verwen ze eens met diverse lekkernijen van ons buffet, altijd een succes!

Proefunit/kookpatio

Beleef eten & drinken tijdens een interactieve, tongstrelende culinaire workshop met één van onze koks en vinologen. Wijn & Spijs in de breedste zin van z'n betekenis. In een stijlvolle ambiance waar je in geheel besloten kring, alleen met je vrienden, collega’s of familie bij elkaar bent. Maak een keuze uit onze arrangementen (of bespreek met ons je specifieke wensen) en wij verzorgen een onvergetelijke, ochtend, middag of avond!

Evenementen

Naast catering organiseren en verzorgen wij ook complete partyservice tijdens evenementen en bedrijfsfestiviteiten. Ieder evenement vraagt weer om een andere aankleding, materiaalgebruik en kleurstelling. Lees meer →

Meubilair, tenten, glaswerk en servies, apparatuur, vermaak voor de kinderen, verlichting en geluid, tafellinnen, sfeerdecoraties enz. Alles ongeacht de grootte van uw gastenbestand is mogelijk. Een tent voor 50 of een overkapping van 1500 gasten, disposables of tafeldecoraties met trendy uitstraling, Baaij Catering heeft voor alles een geschikte oplossing. Wanneer wij uw catering mogen verzorgen organiseren wij graag ook al deze zaken voor u. Voor u een zorg minder, voor ons een uitdaging! 

 

Drankenservice

Baaij Catering kan binnen het complete cateringpakket ook al uw dranken verzorgen. Frisdranken, wijnen en bier. Van koffiezetapparaat tot koffiecontainer. Van flesje tot fust, van tafelmodel tapinstallatie tot een compleet meubel met tap

Verhuur

Baaij Catering verhuurt voor zowel de zakelijke als particuliere markt bijna alles voor feesten en partijen. Van servies, glaswerk en partytenten tot meubilair, en alles voor scherpe tarieven.

Seizoen- en themaparty’s

Al onze buffetten, gerechten en fingerfood bestaan uit culinaire hoogstandjes. Onze koks bereiden al deze nationale en internationale creaties met passie voor hun vak. Baaij Catering denkt in alle vormen van feestelijke gebeurtenissen met u mee en heeft daarvoor ook alles in huis om deze momenten en bijeenkomsten tot een succes te maken!

Haringparty’s

Baaij Catering verzorgd het hele jaar haringparty’s aan particulieren en bedrijven. De beste haring schoongemaakt op een Oud-Hollandse haringkar al of niet in combinatie met een diversiteit aan warme en koude culinaire hoogstandjes. Ook hier krijgt u creativiteit en kwaliteit voor een scherpe prijs. 

Wat mogen wij voor u betekenen?

BAAIJ FRESH

Kanaalstraat 57
2161 JC Lisse
T: 0252 417299
E: info@baaijfresh.nl
W: www.baaijfresh.nl

Openingstijden

maandag
21 January
08:00 - 19:00
dinsdag
22 January
08:00 - 19:00
woensdag
23 January
08:00 - 19:00
donderdag
24 January
08:00 - 19:00
vrijdag
25 January
08:00 - 19:00
zaterdag
26 January
08:00 - 18:00
zondag
27 January
Gesloten

BaaijFresh 019

Als het iets lekkerder mag zijn!

Webdesign & Fotografie door Keurweb.nl