Baaij Fresh wit 300

Varkensfiletlap bakken

Varkensfiletlapjes worden gesneden van de rib- en haaskarbonade. Het zijn dus eigenlijk karbonade zonder been. Je zou het ook varkens-entrecote kunnen noemen. De filetlapjes worden vrij dun gesneden en zijn vrij mager. Je hoeft de varkensfiletlap dus niet zo lang te bakken.

Nog Lekkerder.. filetlapjes met twee kleuren

Er zijn ook filetlapjes met twee kleuren vlees, de lichte kleur zoals hieronder en een iets donkere er doorheen. Dit zouden bij rundvlees de ribeye's zijn, deze zijn iets zachter en nog smakelijker dan de geheel blanke filetlapjes. Probeer ze eens!

Aanbevolen kruiden: zout, peper, paprikapoeder.

Varkensfiletlap, bakken ± 4-6 minuten


Voedingswaarde Varkensfiletlap

Per 100 g onbereid:

  • Energie: 144 kcal. 
  • Eiwit: 22.7 gram 
  • Vet: 5.9 gram 
  • IJzer: 0.3 milligram

Varkensfiletlap

BAAIJ FRESH

Kanaalstraat 57
2161 JC Lisse
T: 0252 417299
E: info@baaijfresh.nl
W: www.baaijfresh.nl

Openingstijden

maandag
25 March
08:00 - 19:00
dinsdag
26 March
08:00 - 19:00
woensdag
27 March
08:00 - 19:00
donderdag
28 March
08:00 - 19:00
vrijdag
29 March
08:00 - 19:00
zaterdag
30 March
08:00 - 18:00
zondag
31 March
Gesloten

BaaijFresh 019

Als het iets lekkerder mag zijn!

Webdesign & Fotografie door Keurweb.nl