Baaij Fresh wit 300

Ribeye bakken

Het vlees is iets gemarmerd (met een randje vet doorregen), waardoor het tijdens het bereiden lekker mals blijft. Ribeye "oog van de rib" wordt gesneden van de dikke rib.

Ribeye, een uniek stukje vlees

Omdat al het vlees om deze "appel van de rib" als gehaktvlees moet worden verwerkt is dit stukje vlees iets duurder. Ribeye kan alleen gesneden worden van excellente runderen. Ribeye is net als biefstuk snel klaar en hoeft niet helemaal gaar gegeten te worden.

Bakken 3 tot 6 minuten


Kruiden

  • Zout
  • Peper

Smaaksuggesties

  • Verse knoflook

Voedingswaarde per 100 gram

  • Energie: 171 kcal. 
  • Eiwit: 20.8 gram 
  • Vet: 9.7 gram 
  • IJzer: 2.5 milligram

Ribeye

BAAIJ FRESH

Kanaalstraat 57
2161 JC Lisse
T: 0252 417299
E: info@baaijfresh.nl
W: www.baaijfresh.nl

Openingstijden

maandag
16 September
08:00 - 18:30
dinsdag
17 September
08:00 - 18:30
woensdag
18 September
08:00 - 18:30
donderdag
19 September
08:00 - 18:30
vrijdag
20 September
08:00 - 18:30
zaterdag
21 September
08:00 - 18:00
zondag
22 September
Gesloten

BaaijFresh 019

Als het iets lekkerder mag zijn!

Webdesign & Fotografie door Keurweb.nl