Baaij Fresh wit 300

Ribeye bakken

Het vlees is iets gemarmerd (met een randje vet doorregen), waardoor het tijdens het bereiden lekker mals blijft. Ribeye "oog van de rib" wordt gesneden van de dikke rib.

Ribeye, een uniek stukje vlees

Omdat al het vlees om deze "appel van de rib" als gehaktvlees moet worden verwerkt is dit stukje vlees iets duurder. Ribeye kan alleen gesneden worden van excellente runderen. Ribeye is net als biefstuk snel klaar en hoeft niet helemaal gaar gegeten te worden.

Bakken 3 tot 6 minuten


Kruiden

  • Zout
  • Peper

Smaaksuggesties

  • Verse knoflook

Voedingswaarde per 100 gram

  • Energie: 171 kcal. 
  • Eiwit: 20.8 gram 
  • Vet: 9.7 gram 
  • IJzer: 2.5 milligram

Ribeye

BAAIJ FRESH

Kanaalstraat 57
2161 JC Lisse
T: 0252 417299
E: info@baaijfresh.nl
W: www.baaijfresh.nl

Openingstijden

maandag
17 June
08:00 - 18:30
dinsdag
18 June
08:00 - 18:30
woensdag
19 June
08:00 - 18:30
donderdag
20 June
08:00 - 18:30
vrijdag
21 June
08:00 - 18:30
zaterdag
22 June
08:00 - 18:00
zondag
23 June
Gesloten

BaaijFresh 019

Als het iets lekkerder mag zijn!

Webdesign & Fotografie door Keurweb.nl