Baaij Fresh wit 300

Ossenstaart koken

De lekkerste bouillon maak je door de stukken ossenstaart eerst door de bloem te halen en aan te braden met bouquet-garni. Laat de ossenstaart daarna gaar koken. Zo ontstaat een mooie, bruine bouillon.

Extra binding met ossenstaart

Ossenstaart bevat gelerende eiwitten wat zorgt voor een extra binding in uw bouillon of fond.

Smaakidee

Rode Port of Madeira.

Voedingswaarde

Per 100 g onbereid:

  • Energie: 113 kcal. 
  • Eiwit: 22.6 gram 
  • Vet: 2.6 gram 
  • IJzer: 2 milligram

Ossenstaart 

BAAIJ FRESH

Kanaalstraat 57
2161 JC Lisse
T: 0252 417299
E: info@baaijfresh.nl
W: www.baaijfresh.nl

Openingstijden

maandag
18 November
08:00 - 18:30
dinsdag
19 November
08:00 - 18:30
woensdag
20 November
08:00 - 18:30
donderdag
21 November
08:00 - 18:30
vrijdag
22 November
08:00 - 18:30
zaterdag
23 November
08:00 - 18:00
zondag
24 November
Gesloten

BaaijFresh 019

Als het iets lekkerder mag zijn!

Webdesign & Fotografie door Keurweb.nl