Baaij Fresh wit 300

Entrecote bakken

Entrecote wordt gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. Entrecote met haas en been noemen we een T-bone. Verwijder het vetrandje eventueel pas ná het bakken.

Goed verhitten

De perfecte entrecote bak je vooral door de pan goed te verhitten. Het beste is om een pan met een dikke bodem te nemen. Verhit 3/4 van de boter in de pan op hoog vuur. Als het schuim weg is, is de boter goed op temperatuur. Leg de biefstuk vervolgens in de pan en voeg hierna de rest van de boter toe.

Bakken ± 4-6 min.


Kruiden

  • Zout
  • Peper

Smaaksuggesties

  • Geen

Voedingswaarde per 100 gram

  • Energie: 146 kcal. 
  • Eiwit: 22.2 gram 
  • Vet: 6.4 gram 
  • IJzer: 2.5 milligram

Entrecote

BAAIJ FRESH

Kanaalstraat 57
2161 JC Lisse
T: 0252 417299
E: info@baaijfresh.nl
W: www.baaijfresh.nl

Openingstijden

maandag
21 January
08:00 - 19:00
dinsdag
22 January
08:00 - 19:00
woensdag
23 January
08:00 - 19:00
donderdag
24 January
08:00 - 19:00
vrijdag
25 January
08:00 - 19:00
zaterdag
26 January
08:00 - 18:00
zondag
27 January
Gesloten

BaaijFresh 019

Als het iets lekkerder mag zijn!

Webdesign & Fotografie door Keurweb.nl