Baaij Fresh wit 300

Baklap bakken

Baklappen worden van magere rundvleesdelen gesneden. Bijvoorbeeld van een bloemstuk, staartstuk, muis of schouderlap. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten worden. Dunne baklapjes worden ook wel bieflapjes genoemd.

Bakken ± 5 tot 10 minuten


Kruiden

  • Zout
  • Peper

Extra smaaksuggesties

  • Laurier
  • Kruidnagel
  • Piment

Voedingswaarde per 100 gram

  • Energie: 108 kcal.
  • Eiwit: 22.6 gram 
  • Vet: 1.9 gram 
  • IJzer: 1.6 milligram

Baklap

BAAIJ FRESH

Kanaalstraat 57
2161 JC Lisse
T: 0252 417299
E: info@baaijfresh.nl
W: www.baaijfresh.nl

Openingstijden

maandag
25 March
08:00 - 19:00
dinsdag
26 March
08:00 - 19:00
woensdag
27 March
08:00 - 19:00
donderdag
28 March
08:00 - 19:00
vrijdag
29 March
08:00 - 19:00
zaterdag
30 March
08:00 - 18:00
zondag
31 March
Gesloten

BaaijFresh 019

Als het iets lekkerder mag zijn!

Webdesign & Fotografie door Keurweb.nl