Baaij Fresh wit 300

Baklap bakken

Baklappen worden van magere rundvleesdelen gesneden. Bijvoorbeeld van een bloemstuk, staartstuk, muis of schouderlap. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten worden. Dunne baklapjes worden ook wel bieflapjes genoemd.

Bakken ± 5 tot 10 minuten


Kruiden

  • Zout
  • Peper

Extra smaaksuggesties

  • Laurier
  • Kruidnagel
  • Piment

Voedingswaarde per 100 gram

  • Energie: 108 kcal.
  • Eiwit: 22.6 gram 
  • Vet: 1.9 gram 
  • IJzer: 1.6 milligram

Baklap

BAAIJ FRESH

Kanaalstraat 57
2161 JC Lisse
T: 0252 417299
E: info@baaijfresh.nl
W: www.baaijfresh.nl

Openingstijden

maandag
06 July
08:00 - 18:30
dinsdag
07 July
08:00 - 18:30
woensdag
08 July
08:00 - 18:30
donderdag
09 July
08:00 - 18:30
vrijdag
10 July
08:00 - 18:30
zaterdag
11 July
08:00 - 18:00
zondag
12 July
Gesloten

BaaijFresh 019

Als het iets lekkerder mag zijn!

Webdesign & Fotografie door Keurweb.nl