Baaij Fresh wit 300

Lamsbout lapjes braden

Lamsboutlapjes zijn mooi mager en kunnen rosé gegeten worden. Lamsbout met een beentje geeft wat extra smaak aan het vlees. Aan de andere kant wilt u het liefst vers lamsvlees en dan is een beentje erin niet raadzaam.

Omdat de bout vers is moet het beentje worden gehakt met splinters in het vlees tot gevolg. Als het mooie plakken zijn worden ze vaak bevroren gezaagd, en dat is zonde van het lekkere lamsvlees. Lekker lamsvlees is vers en niet bevroren. Punt uit! Mooie verse lapjes van de bout smaken gewoon het lekkerst!

Smaakidee voor lamsvlees: zout, peper, tijm, marjolein, oregano, salie, knoflook.

Lamsboutlap kopen

Voor echt lekker lamsvlees kunt u het beste bij de slager terecht. Hij weet precies wat voor lamsvlees er in het jaargetijde het lekkerst is. Als lamsvlees te oud is (leeftijd) wordt de smaak te sterk en is het niet meer lekker.

Lamsboutlap, bakken ± 8 tot 15 minuten


Voedingswaarde Lamsboutlap

Per 100 g onbereid:

  • Energie: 174 kcal.
  • Eiwit: 19.2 gram 
  • Vet: 10.8 gram 
  • IJzer: 1.4 milligram

Lamslapjes2

BAAIJ FRESH

Kanaalstraat 57
2161 JC Lisse
T: 0252 417299
E: info@baaijfresh.nl
W: www.baaijfresh.nl

Openingstijden

maandag
17 June
08:00 - 18:30
dinsdag
18 June
08:00 - 18:30
woensdag
19 June
08:00 - 18:30
donderdag
20 June
08:00 - 18:30
vrijdag
21 June
08:00 - 18:30
zaterdag
22 June
08:00 - 18:00
zondag
23 June
Gesloten

BaaijFresh 019

Als het iets lekkerder mag zijn!

Webdesign & Fotografie door Keurweb.nl