Baaij Fresh wit 300

Kalfsschnitzel bakken

Kalfsschnitzel is een dun geslagen lapje van de fricandeau (bovenbil, platte bil, spierstuk of dikke lende). Je kunt een kalfsschnitzel natuurlijk ook paneren, maar eigenlijk is dat zonde van het vlees. Bak de kalfsschnitzel op hoog vuur om en om mooi bruin. Geniet van de eenvoud en smaak!

Kalfsschnitzel kruiden

Smaakidee: Doe voorzichtig met kruiden omdat de kalfsschnitzel van zichzelf een delicatesse is. Zout en een beetje peper is voldoende. Eventueel nog wat citroen, limoen of salie.

Kalfsschnitzel, bakken ± 3-4 minuten


Voedingswaarde Kalfsschnitzel

Per 100 g onbereid:

  • Energie: 105 kcal. 
  • Eiwit: 22.9 gram 
  • Vet: 1.4 gram 
  • IJzer: 2 milligram

Kalfsvlees kalfsschnitzel

BAAIJ FRESH

Kanaalstraat 57
2161 JC Lisse
T: 0252 417299
E: info@baaijfresh.nl
W: www.baaijfresh.nl

Openingstijden

maandag
25 March
08:00 - 19:00
dinsdag
26 March
08:00 - 19:00
woensdag
27 March
08:00 - 19:00
donderdag
28 March
08:00 - 19:00
vrijdag
29 March
08:00 - 19:00
zaterdag
30 March
08:00 - 18:00
zondag
31 March
Gesloten

BaaijFresh 019

Als het iets lekkerder mag zijn!

Webdesign & Fotografie door Keurweb.nl