Baaij Fresh wit 300

Kalfslappen braden

Diverse kalfsvleesdelen zijn uitermate geschikt om te stoven/smoren. De stoof-/smoortijd van kalfsvlees is korter dan van bijvoorbeeld rundvlees. Kalfsvlees heeft een fijne smaak en het is daarom raadzaam om niet teveel kruiden te gebruiken.

Veel soorten kalfslappen

Kalfslappen kunnen van verschillende delen van het kalf worden gesneden. Het is daarom raadzaam om uw slager om een braadadvies te vragen.

Kalfslap, stoven ± 90 minuten


Voedingswaarde Kalfslap

Per 100 g onbereid:

  • Energie: 160 kcal. 
  • Eiwit: 20.3 gram 
  • Vet: 8.8 gram 
  • IJzer: 2.5 milligram

Kalfslapjes

BAAIJ FRESH

Kanaalstraat 57
2161 JC Lisse
T: 0252 417299
E: info@baaijfresh.nl
W: www.baaijfresh.nl

Openingstijden

maandag
17 June
08:00 - 18:30
dinsdag
18 June
08:00 - 18:30
woensdag
19 June
08:00 - 18:30
donderdag
20 June
08:00 - 18:30
vrijdag
21 June
08:00 - 18:30
zaterdag
22 June
08:00 - 18:00
zondag
23 June
Gesloten

BaaijFresh 019

Als het iets lekkerder mag zijn!

Webdesign & Fotografie door Keurweb.nl