Baaij Fresh wit 300

Kalfslappen braden

Diverse kalfsvleesdelen zijn uitermate geschikt om te stoven/smoren. De stoof-/smoortijd van kalfsvlees is korter dan van bijvoorbeeld rundvlees. Kalfsvlees heeft een fijne smaak en het is daarom raadzaam om niet teveel kruiden te gebruiken.

Veel soorten kalfslappen

Kalfslappen kunnen van verschillende delen van het kalf worden gesneden. Het is daarom raadzaam om uw slager om een braadadvies te vragen.

Kalfslap, stoven ± 90 minuten


Voedingswaarde Kalfslap

Per 100 g onbereid:

  • Energie: 160 kcal. 
  • Eiwit: 20.3 gram 
  • Vet: 8.8 gram 
  • IJzer: 2.5 milligram

Kalfslapjes

BAAIJ FRESH

Kanaalstraat 57
2161 JC Lisse
T: 0252 417299
E: info@baaijfresh.nl
W: www.baaijfresh.nl

Openingstijden

maandag
03 August
08:00 - 18:30
dinsdag
04 August
08:00 - 18:30
woensdag
05 August
08:00 - 18:30
donderdag
06 August
08:00 - 18:30
vrijdag
07 August
08:00 - 18:30
zaterdag
08 August
08:00 - 18:00
zondag
09 August
Gesloten

BaaijFresh 019

Als het iets lekkerder mag zijn!

Webdesign & Fotografie door Keurweb.nl