Baaij Fresh wit 300

Kalfskotelet bakken

Kalfskoteletten worden met been gesneden van de dikke en fijne rib. De dikke rib is een kalfsribeye met been en de fijne rib is een kalfsentrecote met been. De koteletten zijn vaak vrij dik omdat ze langs het been worden gesneden. Dat maakt het ook extra lekker omdat ze niet helemaal gaar gegeten hoeven te worden. Kalfskotelet kunt u uitstekend klaar maken in de pan, maar nog lekkerder is op de barbecue. Dat geeft een extra dimensie aan het luxe vlees.

Een kalfskotelet haalt u natuurlijk uitsluitend bij de slager!

Kalfskotelet is luxe en erg lekker

Een kalfskotelet is echt feestvlees. Het allerlekkerste is om hem op een gesloten barbecue klaar te maken. Tegenwoordig zijn er allerlei workshops bij uw slager over barbecue. Een workshop bijwonen geeft u vaak extra informatie en u leert de kneepjes van het vak. Een aanrader!

Smaakidee: niet te veel zout en peper, thats it!

Kalfskotelet, bakken ± 6-10 minuten


Voedingswaarde Kalfskotelet

Per 100 g onbereid:

  • Energie: 160 kcal. 
  • Eiwit: 20.3 gram 
  • Vet: 8.8 gram 
  • IJzer: 2.5 milligram

Kalfskarbonade

BAAIJ FRESH

Kanaalstraat 57
2161 JC Lisse
T: 0252 417299
E: info@baaijfresh.nl
W: www.baaijfresh.nl

Openingstijden

maandag
17 June
08:00 - 18:30
dinsdag
18 June
08:00 - 18:30
woensdag
19 June
08:00 - 18:30
donderdag
20 June
08:00 - 18:30
vrijdag
21 June
08:00 - 18:30
zaterdag
22 June
08:00 - 18:00
zondag
23 June
Gesloten

BaaijFresh 019

Als het iets lekkerder mag zijn!

Webdesign & Fotografie door Keurweb.nl